Vacature Eerste Stelleur

Published by RRosman on

lleur Casco Montage

Ben je een enthousiaste stelleur met een aantal jaren werkervaring en hart voor woningbouwprojecten? Een echte teamplayer en graag in een wisselende werkomgeving werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Casco Montage VOF gevestigd in Menaldum (Friesland) hebben we een vacature voor een:

1e STELLEUR

Jouw functie
Samen met je collega’s verzorg jij de montage van prefab betonelementen op de nieuwbouw-projecten door heel Nederland. Het gaat om werkzaamheden als het plaatsen van betonnen wanden en het aanbrengen en monteren van vloeren. Met als eindresultaat: een mooi casco woning! Als 1e stelleur heb je onder andere de volgende werkzaamheden:

  • leggen van de vloeren aan de hand van een legschema;
  • zetten van de wandelementen volgens montagetekening;
  • vastzetten van verbindingsankers en plaatsen van veiligheidsvoorzieningen;
  • verwijderen van de transportvoorzieningen;
  • de maatvoering uitvoeren;
  • informeren, instrueren en begeleiden van het montageteam op locatie;
  • de werklocatie geordend en netjes houden.

Jouw profiel
VMBO werk- en denkniveau; werkervaring is een pre; je kunt goed tekeningen lezen en maatvoeren; in bezit van een VCA-Basis certificaat (of bereid deze te halen); in bezit van een rijbewijs B; de werkzaamheden worden op bouwplaatsen door heel Nederland verricht, waarbij de mogelijkheid bestaat dat je in de kost gaat. Je werkt dan van maandag t/m donderdag.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Casco Montage VOF biedt jou een afwisselende en uitdagende functie binnen een familiaire, ondernemende omgeving. Als 1e stelleur kun je rekenen op: een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling; een fulltime functie (40 uur); arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra, bouwplaatswerknemer en pensioen via bedrijfspensioenfonds Bouw; vervoer, gereedschap, werkkleding en PBM’s.

Jouw nieuwe werkomgeving
Casco Montage VOF is een samenwerkingsverband tussen Feda Montage B.V. en Spaansen Bouwsystemen B.V. Casco Montage VOF is gespecialiseerd in montage van prefab betonelementen in de utiliteit en civiele bouw en werkt landelijk. Je gaat onderdeel uitmaken van een team met vier andere collega’s.


Reageren
Neem contact op met Fedor Lommerse, bedrijfsleider, voor meer informatie via: 06 100 27 088 of kijk op www.cascomontage.nl. Interesse? Stuur dan veen sollicitatiebrief met curriculum vitae naar pz@spaansen.nl.

Categories: Vacatures